06 249 17 277

Publicatie Extravagant magazine

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Publicatie Extravagant Magazine

Een tijdje geleden heb ik een artikel geplaatst over het uitwerken van de thema “Woman in Red”. Zie artikel.

Waar gebruik je dan de foto’s uit zo een shoot voor? Natuurlijk om je eigen portfolio te vullen met mooie plaatjes. Daarnaast worden een aantal van de beste foto’s naar (online) tijdschriften of foto-gerelateerde sites.

Publicatie in Extravagant Magazine

Een aantal van de foto’s van deze shoot zijn opgestuurd naar verschillende magazine en van die inzendingen heeft extravagant magazine 1 foto gepubliceerd. Blij en trots op ons team!

Het gaat om deze foto:

publicatie Extravagant magazine - Blog - Carine Belzon | Fotograaf Friesland

 

In een van de volgende blog artikelen zal ik iets meer vertellen over publicaties en hoe dit allemaal in zijn werk gaat.

Het is altijd een spannend iets… werk waar je trots op bent ergens in te sturen en dan wachten…. en hopen… en vaak een beetje teleurgesteld zijn wanneer je foto afgewezen is.

Meer daarover in een toekomstig artikel, dus..

april, 2024

Geen activiteiten

Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share