06 249 17 277

Make up Awards fotoshoot

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Nederlandse Make up Awards fotoshoot

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Gerlinda Bekenkamp van Beauty and Wings,met de vraag of ik wilde samenwerken als fotograaf voo haar inzending voor de Nederlandse Make up awards, de hoogste onderscheiding in de visagie branche.

Het thema voor dit jaar was “colorful world” en nadat zij mij haar idee had uitgelegd was ik dolenthousiast. Julia van Enk zou model staan en Joël Toeange zou de styling verzorgen met een jurk die hij speciaal voor de gelegenheid ontwerpen zal. Ook een extra model werd letterlijk voor de shoot ingevlogen….

Plannen werden gemaakt, een datum voor een eerste test shoot gepland en vervolgens de datum voor de finale fotoshoot voor de inzending naar de Make up Awards.

Er brak een spannende maar vooral onzekere periode aan, zouden haar werk en mijn foto geselecteerd worden?

Nominatie Make up awards

Voor de derde keer op rij hoorde de inzending van Gerlinda bij de 14 beste van Nederland! Wat een prestatie! Ongelooflijk trots op Gerlinda en geweldig trots op onze team en samenwerking. Niet gelijk door na de grote finale maar voor de laatste finale plek strijden tijdens de welbekende battle van de Makeup Awards op 7 maart.

Ondanks 3 keer een 9 en 1 keer een 10 van de jury voor styling en presentatie, werd zij helaas tweede bij de battle, dus geen finaleplek dit jaar.

Of toch wel? Laat op de avond werd zij gebeld door de Nederlandse Make-up Awards die haar liet weten dat de winnares van de battle gediskwalificeerd was en dat Gerlinda en haar team alsnog mee mochten strijden in de finale. Zij heeft de eer aan zichzelf gehouden en bedankt.

Gezien een aantal voorvallen tijdens de Nederlandse Make-up Awards en vreemde gang van zaken, weet ik niet of zij weer van plan is om mee te doen, maar ikzelf vond het een geweldige ervaring en ben blij dat ik bij het traject betrokken was. Hieronder een foto-impressie en een “behind the scenes” video gemaakt door Nataschia Zijlstra kun je op mijn Youtube kanaal zien: Behind the scenes

Foto inzending voor de Make up awards

Make up Awards fotoshoot - Blog - Carine Belzon | Fotograaf Friesland
Ook nog even in beeld tijdens de make up awards - Blog Carine Belzon Fotografie
Foto op de site van de Make up awards - Blog Carine Belzon Fotografie
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share