06 249 17 277

De portfolioshoot van Demi

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Portfolioshoot van Demi

Via Division Model management kwam Demi Prins op 8 september 2016 bij Carine voor een portfolioshoot. We begonnen de dag met het overleggen van de ideeën. Daarna begon Wendy Woudstra van ProLooks aan het haar en de visagie. De eerste look zou vrij naturel worden.

Demi is een talent

In de studio waren de eerste paar foto’s eigenlijk meteen raak. Demi is nog maar 16 jaar maar nu al een groot talent. Ze kan goed poseren en haar expressie goed beheersen.

Vintage look

Demi had een mooie vintage jurk aan. Haar vlechten werden over haar hoofd gelegd en vast gezet. Samen met de jurk gaf dit een vintage look. We hebben de klimop gebruikt als achtergrond. De kleding en achtergrond pasten goed bij elkaar en het gaf een mooi kleurcontrast.

Demi’s Glamour look

Na de lunch was het tijd om iets te gaan doen wat Demi nog  niet in haar portfolio had, namelijk: glamour. Wendy begon met de make-up. Het werd een mooie donkere glamour look. Daarna toupeerde ze het haar van Demi en maakte het kapsel af. In een mooie groene omgeving hebben we haar laten poseren. Dit paste goed bij de kleding en de make-up.

Na een aantal verschillende settings gefotografeerd te hebben besloot Carine om Demi te laten poseren bij een auto. Deze stond naast de laatste setting geparkeerd. Het gaf een “fashion feel” aan het geheel. Door je omgeving te gebruiken en observeren kun je weer geheel andere foto’s creëren in je eigen buurt.

Water shoot

Het was mooi weer die dag. Demi wilde graag “water foto’s” in haar portfolio. Daarom besloten we om naar een dichtbij gelegen “Smalle Ee” te gaan. We stapten in de auto en reden naar het er naartoe. Na genoeg foto’s hebben gemaakt was het tijd om terug naar huis te gaan. De dag kwam tot een einde en Demi heeft er mooie portfolio foto’s aan over gehouden.

 

Wil jij ook een portortfolioshoot? Klik hier voor meer informatie.

 

Hier staan de tarieven voor een normale fotosessie.

 

 

Van deze dag is ook een “Behind The Scenes” filmpje gemaakt. Nieuwsgierig? Bekijkt hem hieronder:

 

Portfolioshoot van Demi - Carine Belzon Fotografie
De portfolioshoot van Demi - Carine Belzon Fotografie
De portfolioshoot van Demi - Carine Belzon Fotografie
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X