06 249 17 277

Woman in Red fotoshoot

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Uitwerking thema shoot Woman in Red

Voor vele van mijn shoots probeer ik ook de styling bij te bedenken. Ik ben ook vaak te vinden bij de kringloop of bij uitverkopen om mooie kledingstukken en props op de kop te tikken. Een tijdje geleden kon ik een hele mooie rode avondjurk kopen en zo doende was de thema Woman in Red opgedoken.

Hiernaast moodboard dat ik voor inspiratie gebruikte (foto’s zijn niet van mij, alle rechten aan betreffende fotografen) .

Jenny Flower reageerde dat zij belangstelling had als visagiste en Sytske Kooistra wilde heel graag model zijn. Mandy van der Heide was lichtassistent.

De bedoeling was in eerste instantie om in een parkeergarage of andere leuke locatie te shooten helaas was het weer daar niet geschikt voor en hebben wij de hele shoot in mijn (mini) studio gehouden.

Hoofdinspiratie was de middelste foto van fotografe Amanda Diaz. Ik hou van haar stijl en manier van bewerken en wou graag dezelfde sfeer kunnen reproduceren.

Het bewerken in die stijl heeft eigenlijk het meeste tijd in beslag genomen qua nabewerking. Het is nog een hele kunst… Tot hoever ga jij erin, probeer je iets alleen na te doen of geef je het je eigen draai?

Uit ervaring weet ik dat je nooit hetzelfde beeld als een ander kunt creëren. Zet 2 fotografen naast elkaar met dezelfde apparatuur en laat ze hetzelfde model op de gevoelige plaat zetten en je zult 2 gehele verschillende foto’s krijgen.

Woman in red – Mijn invulling

Hieronder dus mijn invulling voor het thema woman in red. Ben er zelf heel erg blij mee. De visagiste en model hebben super werk geleverd en dankzij hun inspanning kon ik mijn thema uitwerken. Op naar het volgende thema! Heb er weer zin in!

Moodboard woman in red

Woman in Red - Blog - Carine Belzon | Fotograaf

Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share