06 249 17 277

Frozen thema shoot

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Frozen Thema shoot

Zoals in een eerdere blog aangegeven, inspiratie komt uit veel verschillende “hoeken” aanwaaien. In dit geval was het een foto van een andere fotograaf die de aanleiding gaf om deze thema uit te werken.

Frozen is een hele populaire film en een tijdje geleden hebben wij besloten om een buitenshoot te organiseren met dit thema.

Daarvoor hebben we een model call gedaan. Uit alle aanmeldingen hebben wij daarvoor Esmeé gekozen.

We waren geïnspireerd  door een foto ( zie hieronder ) van fotografe Katie Andelman die ook de film Frozen als inspiratie gebruikt had.

De Frozen fotoshoot

Het haar (pruik) en de visagie hebben we ( Carine en ik ) zelf gedaan. Vervolgend zijn we er op uit getrokken op zoek naar een geschikte locatie en achtergrond. Het was een leuk experiment omdat we normaal vooral veel in de studio werken.

Ook was het een nieuwe manier van bewerken.

Ik zelf heb ook veel van deze fotoshoot geleerd op technisch gebied wat betreft fotografie en nabewerking. Onder andere met aanpassingslagen werken om de achtergrond kleur te kunnen veranderen door middel van Selectieve kleur en kleurtoon/verzadiging.

Zelf zijn we erg tevreden met het resultaat en op naar het volgende thema!

Groetjes,

Stagiaire Mandy 🙂

Inspiratie Katie Andelman

Frozen thema shoot inspiratie Katie Andelman - Blog

Frozen foto stagebegeleider

Frozen foto stagebegeleider - Blog - Carine Belzon Fotografie

Mijn foto volgens het thema:

Frozen fotoshoot uitwerking stagiaire mandy - Blog - Carine Belzon Fotografie
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share