06 249 17 277

Workshops

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Workshops

Van tijd tot tijd organiseer ik professionele eendaagse fotografie workshops en cursussen. Er zijn workshops voor beginners tot gevorderden met verschillende onderwerpen. Het lesmateriaal is door mijzelf ontwikkeld en combineert theorie en praktijk op een aangename manier. Behalve groepscursussen kun jij bij mij ook privé workshops en cursussen volgen. Vraag naar de mogelijkheden!

Workshops fine art portret - Carine Belzon | Fotograaf Drachten

Workshop Fine-art portret

Wat voor uitstraling moet een klassiek portret hebben, welke lenzen en camera instellingen kun je het beste gebruiken? Hoe creëer je een schilderachtig effect in Photoshop? Dit en meer komt aan bod tijdens deze eendaagse workshop.

Photoshop basis workshops - Carine Belzon | Fotograaf Drachten

Workshop Photoshop basis

In deze workshop leer je alle belangrijke onderdelen van Photoshop kennen en gebruiken. Uitleg over gereedschappen, werkruimte en basistechnieken, zoals selecties, maskers, lagen en het werken met filters komen aan bod.

Workshops visagie en poseren - Carine Belzon | Fotograaf Drachten

Workshop visagie en poseren

Altijd al een visagie workshop willen volgen en eindelijk ook een keer weten wat je met je handen en de rest van je lichaam moet doen wanneer je voor de camera staat? In 1 middag leer je de basis van mooie visagie en de basis regels van poseren.

Studiofotografie - Carine Belzon | Fotograaf Drachten

Workshop studiofotografie

Deze workshop studiofotografie is gericht op (beginnende) fotografen die meer willen weten over fotograferen in de studio en willen leren omgaan met professionele studioapparatuur. Het nadruk wordt gelegd op het maken van sprekende portretten en bijhorende belichting.

Digitale fotografie basis - Carine Belzon | Fotograaf Drachten

Workshop digitale fotografie basis

Foto’s alweer tegengevallen? Haal je niet uit je camera wat je er van verwachtte? Deze basis cursus digitale fotografie is bedoelt voor iedereen die meer uit zijn of haar digitale spiegelreflex-camera wil halen. Wij beginnen gewoon bij de basis en laten de automatische stand achter ons.

Contactformulier

Vraag over de Workshops? Stuur een bericht:

reCAPTCHA is required.
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share