06 249 17 277

Studiofotografie workshop

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Studiofotografie workshop

Deze workshop studiofotografie is gericht op (beginnende) fotografen die meer willen weten over fotograferen in de studio en willen leren omgaan met professionele studioapparatuur. Het nadruk wordt gelegd op het maken van mooie, sprekende portretten en bijhorende belichting.

In de ochtend wordt het theorie gedeelte doorgenomen: licht, lichtmeting, lichtschema’s, het instellen van de camera en het gebruik van lichtvormers en hun werking (softbox, paraplu,beauty-dish, grid, etc).

In de middag wordt de theorie in praktijk gezet en ga je samen met de medecursisten de geleerde lichtopstellingen opbouwen en het aanwezige model fotograferen. Ook worden er aan aantal regels over (laten) poseren uitgelegd en in beeld gebracht.

Groepsworkshop studiofotografie

De weekend workshop begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur en wordt in Drachten gegeven. De kosten bedragen € 165,00 p.p., dit is inclusief het inhuren van een model, koffie of thee, fris en lunch. Het minimale aantal deelnemers is 4 en het maximale is 8, zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt en genoeg tijd heeft om zelf te fotograferen. Naast de groepsworkshop is er ook de mogelijkheid om een privé workshop te boeken. De kosten hiervoor bedragen € 330,00.

Benodigdheden

Een spiegelreflexcamera, extra batterijen, geheugenkaart(en).

Reserveer direct je plek voor de workshop

Geen activiteiten in de planning

Studiofotografie workshop - Carine Belzon | Fotograaf Friesland
Studiofotografie workshop - Carine Belzon | Fotograaf Friesland
Studiofotografie workshop - Carine Belzon | Fotograaf Friesland

Vraag over de workshop studiofotografie? Stuur een bericht:

reCAPTCHA is required.
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X