06 249 17 277

Visagie en poseren


Workshop visagie en poseren

Altijd al een visagie workshop willen volgen? En weet je ook nooit wat met je handen en de rest van je lichaam moet doen, wanneer je voor de camera staat? Of ben je fotograaf en zou je graag bruikbare tips willen hebben over hoe je een model het beste kunt neerzetten? Dan is deze workshop helemaal voor jou!

Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers, legt visagiste Wendy Woudstra (ProLooks) in het eerste gedeelte van de workshop uit, hoe je een dag of avond make-up aanbrengt en wat daar allemaal bij komt kijken. Ook wordt er ingegaan op contouren en het belang van visagie bij een fotoshoot.

Dit is een interactieve workshop. Dit betekent dat de visagiste met een vrijwilliger het een en ander zal uitleggen en voordoen en dat je daarna onder haar begeleiding zelf aan de slag gaat.

In het tweede gedeelte, krijg je eerst algemene informatie over het poseren. Wat werkt wel en wat werkt niet. Wat doe je met je handen? En wat met je benen? Hoe gebruik je je lichaam, om het beste van jezelf of een andere te laten zien?

Daarna gaan we aan de slag in de studio. Je gaat de geleerde theorie in praktijk brengen waarbij je verder begeleid wordt en gaandeweg meer tips en trucs over poseren gaat leren. Doordat er met een kleine groep gewerkt wordt zul je ook goed bij de anderen kunnen zien hoe goed poseren een groot verschil kan maken.

Groepsworkshop visagie en poseren

De workshop begint om 13.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers) en wordt in Drachten gegeven bij minimaal 3 aanmeldingen. De kosten bedragen € 57,50 p.p., dit is inclusief koffie of thee, fris, en wat lekkers. Ook krijgt je een hoge resolutie bestand van je beste foto digitaal aangeleverd.

  • Alle vermelde prijzen zijn voor particulieren en inclusief 21% BTW.
  • Voor bedrijven gelden andere tarieven. Vraag naar de voorwaarden.

Deze workshop is ook heel leuk om samen met je vriendinnen te doen of zeer geschikt als vrijgezellenfeest!

Reserveer direct je plek voor de workshop

Geen activiteiten in de planning

Impressie van de workshop

workshop visagie en poseren - Carine Belzon | Fotograaf Friesland
Workshop visagie en poseren - Carine Belzon Fotograaf
Workshop visagie en poseren - Carine Belzon Fotograaf
workshop visagie en poseren - Carine Belzon | Fotograaf Friesland

Vraag over de workshop visagie en poseren? Stuur een bericht:

reCAPTCHA is required.
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share