06 249 17 277

Stagiaire Mandy

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Stagiaire Mandy – Even voorstellen

Wie ben ik? Mijn naam is Mandy van der Heide, geboren op 24 November 1996. Fotografie is iets wat mij van jongs af aan heeft geïnteresseerd. Het begon voor mij als een hobby maar ik wilde meer. Daarom heb ik gekozen om fotografie te gaan studeren aan de ROC Friesepoort in Drachten. Daar heb ik weer leuke nieuwe mensen leren kennen met dezelfde passie. Waarom fotografie? Het leukste aan fotografie vind ik dat ik mijn creativiteit er in kwijt kan en mensen dingen kan laten zien vanaf een ander standpunt. Ik vind verschillende vormen van fotografie interessant. Momenteel vind ik vooral natuurfotografie, stilleven en culinaire fotografie erg leuk. Ik wil graag ook meer fashion en lifestyle fotografie gaan doen.

Stagiaire bij Carine Belzon Photography

Voor school moet ik dit jaar 10 weken stage lopen, zo ben ik bij Carine Belzon terechtgekomen. Tijdens mijn stage wil ik ook meer leren over portretfotografie en de technische aspecten van het vak fotografie. Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin bij Carine en leer ik veel. Boekt u binnenkort een fotoshoot? Misschien komen wij elkaar dan nog tegen!

Een plek als stagiaire?

Carine Belzon Photography is een erkend leerbedrijf. Wil je een plek als stagiaire? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. LET OP! Alleen wanneer je ook bereid bent om in het weekend en de avonduren aan het werk te zijn, is een stageplek bespreekbaar.

Mijn werk:

Stagiaire Mandy - Blog - Carine Belzon | Fotograaf Friesland
Stagiaire Mandy - Blog - Carine Belzon | Fotograaf Friesland
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share