06 249 17 277

Marie Antoinette fotoshoot

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Thema shoot Marie Antoinette

Op 14 februari 2016 hadden wij de Marie Antoinette shoot gepland. Het idee was om een jonge Marie Antoinette neer te zetten. Het model was Jamie Gloudemans. Eerst werd haar haar mooi gekruld en werd ze opgemaakt door Wendy Woudstra. Ze kreeg een blouse aan met een bijpassend broekje. We gingen shooten met deze eerste outfit.

Voor de tweede outfit werd Jamie helemaal omgetoverd. Haar haar ging omhoog en het werd wit geverfd. Daarna trok ze een mooie jurk aan die gemaakt was door Rosalie Boonstra en Carine.

Marie Antoinette in moderne stijl

Aan het einde hebben we haar in de laatste jurk gestoken. We hebben het nog een beetje modern gemaakt door haar een zonnebril te laten opzetten. Dit gaf een leuk contrast met de stijl die we ervoor gedaan hadden.

Publicatie Vogue

Van deze shoot zijn maar liefst 3 (!) foto’s gepubliceerd in de Photo Vogue. Dit is natuurlijk een mooi compliment en een mooie beloning voor die dag.

Behind the scenes shoot Marie Antoinette

Van deze dag is een “Behind the scenes” filmpje gemaakt. Nieuwsgierig? Kijk het filmpje hieronder:

 

 

Marie Antoinette - Blog - Carine Belzon | Fotograaf
Marie Antoinette - Blog - Carine Belzon | Fotograaf
Marie Antoinette - Blog - Carine Belzon | Fotograaf
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share