06 249 17 277

Locatie shoot in een kerkje

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Kerkje

Op zondag 13 maart hadden wij een shoot op een mooie en bijzondere locatie: een kerkje. Het idee was om daar fine-art en conceptueel te gaan fotograferen. Hiervoor hadden wij ook erg geschikte modellen, Jamie en Nienke. Voor Nienke was dit haar eerste echte fotoshoot.

We kwamen  aan het eind van de ochtend aan bij het kerkje. Nadat we alle spullen naar binnen hadden gebracht was het tijd om de kleren uit te zoeken die we wilden gebruiken. De dames kleedden zich om en wij maakten ons klaar om te beginnen. Voor de eerste paar foto’s mochten ze nog lekker warme vesten en schoenen aandoen.

Kacheltje

We hadden twee kacheltjes meegenomen. Dit was ook echt wel nodig. Het kerkje heeft namelijk geen verwarming. En omdat het nog vroeg in het voorjaar is is het buiten ook niet heel warm. Daarom is het in het kerkje ook een beetje fris. Dus tussen het shooten door konden de dames naar de kacheltjes om daar vervolgens weer even wat op te warmen.

Toppers

Na nog een aantal outfits en mooie foto’s vonden we het wel genoeg voor die dag. We hadden eigenlijk allemaal koude tenen, en de modellen natuurlijk het meest. Jamie en Nienke zijn echte toppers en ze hebben het super gedaan ondanks de kou.

 

Van deze dag in het kerkje is ook een kleine “Behind the scenes” video gemaakt:

 

Hier een aantal foto’s van deze dag:

 

Locatie shoot kerkje - Blog - Carine Belzon | Fotograaf Friesland
Locatie shoot kerkje - Blog - Carine Belzon | Fotograaf Friesland
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share