06 249 17 277

Photofabrique fotoshoot

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Fotoshoot in de Photofabrique

Op 9 februari 2016 zijn wij naar Groningen afgereisd om er die dag te shooten in de Photofabrique. Dit deden wij (Carine en Sigrid) in samenwerking met Martin Bierman. De visagiste van die dag was Henriette Brink en het model Anouk Barelds.

We begonnen de dag met een gezellig praatje. Toen Henriette begon met de visagie van Anouk zijn wij begonnen met het opbouwen van de studio. De eerste opstelling was met een zwarte achtergrond. Daar hebben we een aantal mooie plaatjes geschoten. Daarna gingen we door naar een opstelling met veel daglicht  en een octabox (lichtverdeler voor een studio lamp). Door deze opstelling kwamen er hele zachte foto’s qua licht wat ik persoonlijk erg mooi vond. Daarna gingen we door met een meer fashion stijl. Anouk ging weer in de make-up en wij transformeerden de studio. We rolden een witte achtergrond uit en zetten drie lampen neer. Zelf heb ik nog nooit een fashion shoot gedaan dus dit was helemaal nieuw voor mij. Maar ik vond het ontzettend leuk! Nadat ik eerst de kat uit de boom had gekeken bij Carine en Martin heb ik het zelf ook even geprobeerd. De resultaten zijn ook wel mooi geworden voor een eerste keer.

Leerzame dag in de Photofabrique

Het was een ontzettende leerzame dag. Zo heb ik onder andere mij geheugen weer even opgefrist over de lichtmeter. Ook vond ik het heel interessant om te zien hoe een andere fotograaf te werk gaat. Hoe hij of zij het model aanstuurt. Daar heb ik veel van kunnen opsteken.

Al met al was het een hele leuke dag! Van die dag heb ik ook nog een leuke “Behind the scenes” gemaakt met Premiere. Nieuwsgierig? Bekijk de video hieronder

Sigrid Hartmann

 

Een van mijn bewerkte foto’s van de Photofabrique

Photofabrique - Blog - Carine Belzon| Fotograaf Friesland
<iframe width="280" height="157" src="https://www.youtube.com/embed/rzN-OwB2CDY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share