06 249 17 277

Honden shoot op locatie

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Honden shoot op locatie

Op dinsdag 7 september 2016 hadden Carine en ik (Sigrid, ik ben weer terug als stagiaire!) een honden shoot met 2 prachtige Retrievers op de mooie heide van Bakkeveen. Sjoukje Heidstra was met haar golden retriever Rickey als eerste aan de beurt. Het was een warme en zonnige dag dus we begonnen in de schaduw. Rickey had er enorm veel zin in en was ook erg enthousiast. We hebben hem als eerste tussen de blaadjes gelegd en zijn begonnen met de fotoshoot. Verderop stond een boom die we mooi als decor konden gebruiken. Rickey mocht op de grote wortels gaan zitten en wij gingen verder met foto’s maken.

Honden op de heide

Er kwamen een paar wolken aan en wij grepen onze kans om in de heide te gaan fotograferen. Rickey luisterde braaf en bleef netjes zitten tussen de heideplantjes. Het gaf een mooi contrast tussen zijn vacht en de heide.

Tweede model

Het tweede model van de dag was Dinte, een zwarte flatcoated retriever. Zij is van Kaya en Kim Boonstra. Dinte is nog jong maar luistert wel al netjes naar haar baasjes. Ook met Dinte begonnen we in de schaduw. Ze mocht op het pad gaan liggen met haar stok en wij begonnen met fotograferen. Ze vond alles om haar heen interessant, met name de hoeveelheid mooie takken.

Ook met Dinte hebben wij onze kans gepakt toen er wat meer wolken kwamen. Even een aantal mooie foto’s van haar tussen de heide. Daarna mocht ze lekker achter de stokken aanrennen die Kaya of Kim gooiden en konden wij actie foto’s maken.

Beide honden hebben zich voorbeeldig gedragen. Bedankt dames en jullie honden voor de leuke en gezellige middag!

Naast deze blog staan een aantal foto’s van Carine en mij van deze dag. De bovenste drie zijn van Carine en de onderste twee zijn van mij.

Enkele keren per jaar organiseert Carine Belzon honden minisessies (in de studio of op locatie).

Meer informatie over hond en baas minisessies.

Hieronder de “Behind The Scenes” van de honden shoot:

 

Honden shoot op locatie - Carine Belzon Fotografie
Honden shoot op locatie - Carine Belzon Fotografie
Honden shoot op locatie - Carine Belzon Fotografie
Honden shoot op locatie - Carine Belzon Fotografie
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X