06 249 17 277

Fotoshoot voor de Colorzoom 2016

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Colorzoom, wat is dat?

De Colorzoom is een wedstijd waar kappers en haarsalons aan mee kunnen doen. Ieder jaar is er een ander thema. Disrupt was het thema van dit jaar. Het thema hield in dat je je niet hoefde te houden aan de “gewone” normen. Je mocht je ideeën de vrije loop laten en out of the box denken. Zoals felle kleuren in licht haar. Naast de blog staan een aantal voorbeelden van dit thema (copyright: Colorzoom).

Colorzoom shoot 3 april 2016

De Colorzoom fotoshoot was op de eerste echte lentedag van 2016.  Anneke Akkerman en Lars Gorter ( van Salon Anneke: http://salonanneke.nl/ ) kwamen met hun modellen aan. Het haar was al gedaan en het zag er al prachtig uit. Lars en Carine gingen opzoek naar een passende outfit voor zijn model. Anneke was vrij snel klaar met het uitzoeken van haar outfit: een mooi wit korset en een bordeaux rode bond jas. Nadat ze de outfit had uitgezocht moest het haar en de make-up nog even bijgewerkt worden.

Passen, passen en nog eens passen

Lars was nog steeds opzoek naar de ideale outfit. Hij had zelf een aantal kledingstukken meegenomen maar ook Carine had genoeg. Na een aantal keer kleding ophalen en passen waren we er uit. Een mooie zwarte jas die gemaakt was van de oude theaterdoeken van De Lawei in Drachten. Lars maakte het kapsel van zijn model af en wij gingen ondertussen samen met Anneke en haar model naar de studio.

De Colorzoom shoot

Carine had nieuwe muurstatieven gekocht voor een lichtopstelling met vier lampen. Er was meer ruimte in de studio door deze opstelling. Voor het model was dit haar eerste shoot. Het was even wennen maar daarna ging het super. Er zaten prachtige foto’s tussen.

Toen was het de beurt aan Lars zijn model. De eerste paar foto’s waren niet zoals hij wilde dus het model kreeg een nieuwe outfit aan. Na een aantal foto’s zijn we toch weer gewisseld naar een andere outfit. We hebben een aantal accessoires toegevoegd en weer weggehaald. Uiteindelijk kwamen we toch weer terug bij de jas. Ook van dit kapsel hebben we goede foto’s gemaakt.

Al met al een zeer geslaagde dag. We hebben leuke foto’s gemaakt voor het inzenden voor de Colorzoom. De modellen Gonnie en Sylvia, de kappers Lars en Anneke, en natuurlijk de fotograaf: Carine, Bedankt!

Blog door: Sigrid Hartmann

 

Hieronder kun je de “Behind The Scenes” van deze dag vinden:

Colorzoom 2016 - Blog - Carine Belzon | Fotograaf
Colorzoom 2016 - Blog - Carine Belzon | Fotograaf
Colorzoom 2016 - Blog - Carine Belzon | Fotograaf
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share