06 249 17 277

Hond (en baas) minisessies

Fotograaf gespecialiseerd in fine-art, beauty en portretfotografie in Friesland

Hond (en baas) minisessies

Laat je hond professioneel fotograferen en geniet jarenlang van de herinnering met een mooi portret van je hond alleen of jullie samen. In principe kun je je hond in elke gewenste positie laten fotograferen, mits de hond het bijbehorende commando uiteraard beheerst. Neem wat attributen mee waar je hond een band mee heeft, zoals speeltjes, knuffeltjes, een bal of zelfs een mand om een heel herkenbaar beeld van je hond vast te laten leggen.

De hond (en baas) minisessies duren ongeveer 30 minuten. Er worden tijdens de sessie tussen de 20 en 30 foto’s genomen die enkele dagen na de fotoshoot online worden gezet zodat je daar de mooiste uit kunt kiezen. Mocht je meer foto’s uit de sessie willen bestellen, is dit natuurlijk altijd mogelijk.

De kosten voor de honden minisessies bedragen € 27,50 euro. Voor een hond en baas sessie betaal je 37,50 euro. Dit is inclusief de fotosessie zelf en 2 foto’s die als hoge en lage resolutie digitaal aangeleverd worden.

Ook bestaat er de mogelijkheid om je hond te stijlen en een portret te maken in de stijl van de oude meesters. Voor deze minisessie wordt meer tijd gereserveerd (ongeveer 45 minuten) en de foto’s worden uitgebreid bewerkt (zie voorbeelden). De toeslag voor deze sessies is 30 euro. Dit is inclusief de fotosessie zelf, de bewerking en 1 foto die als hoge en lage resolutie digitaal aangeleverd wordt.

Alles vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Reserveer direct een minisessie voor jouw hond

Geen activiteiten in de planning

Ben je eigenaar van een kennel, een trimsalon of organiseer je evenementen en ben je op zoek naar een hondenfotograaf? Neem dan contact op middels onderstaande formulier voor het bespreken van de mogelijkheden. Fotosessies kunnen in de studio in Drachten of op locatie door heel Nederland gehouden worden.

 

Contactformulier hond (en baas) minisessies

reCAPTCHA is required.
Hond (en baas) minisessies - Carine Belzon | Fotograaf Drachten
Hond (en baas) minisessies - Carine Belzon | Fotograaf Drachten
Hond (en baas) minisessies - Carine Belzon | Fotograaf Drachten
Hond (en baas) minisessies - Carine Belzon | Fotograaf Drachten
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X