06 249 17 277

Paardenshoot in binnenbak

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Paardenshoot stal “Het Brieschend Paard”

Al een tijdje bezig geweest met de voorbereidingen daarvan, en eindelijk hebben wij een datum kunnen prikken voor de paardenshoot. Er was zoveel animo daarvoor dat de paardenshoot in 2 dagen heeft plaatsgevonden. Ik weet uit ervaring dat paarden rustig moeten wennen aan nieuwe omstandigheden en een mobiele studio in de bak is toch iets nieuws en heel vreemd…. Ik had grote theater gordijnen kunnen kopen bij de kringloop winkel en mijn studio flitsers meegenomen om op deze manier een reuze studio op te kunnen zetten.

Kijk hiernaast voor de “Behind the scenes” van de paardenshoot

De paarden en uitrusting waren uitbundig onder handen genomen en gepoetst en de dames hebben gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een visagiste in te huren voor de fotosessie.

Paarden op deze manier fotograferen vraagt om veel geduld van de fotograaf en eigenaren. Goede begeleiding is noodzakelijk en laten wennen hoort erbij. De paarden zo vaak langs de studiolichten langs laten lopen en tegelijk flitsen totdat ze helemaal gewend zijn. Daarna kun je rustig foto’s maken zonder dat het paard daardoor in de stress raakt. Net als andere modellen, zijn paarden ijdel en willen ook graag gelijk het resultaat zien 😉

(Met dank aan Ingrid voor de “behind the scenes” foto’s! )

Wij hebben 2 dagen uitgetrokken om alle paarden van stal te fotograferen. Het was heel erg leuk om te doen en de catering en organisatie om de fotosessie heen was uitstekend geregeld door Stal het Brieschend Paard. Nog heel erg bedankt voor de gastvrijheid! Een aantal van de genomen foto’s kun je in onderstaande album bekijken. Wil je ook zo een shoot op je stal (laten) organiseren? Neem dan contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Behind the scenes paardenshoot

Paardenshoot in Binnenbak - Blog - Carine Belzon | Fotograaf
Paardenshoot in Binnenbak - Blog - Carine Belzon | Fotograaf
Paardenshoot in Binnenbak - Blog - Carine Belzon | Fotograaf

Een paar resultaten van de paardenshoot

Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share