06 249 17 277

Gothic en Lolita fotoshoot

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Gothic en Lolita shoot voor Kirameki magazine

Waarom een Gothic en Lolita thema shoot? Waar komt inspiratie vandaan? Soms zie ik iets op Pinterest of Instagram. In dit geval was de aanleiding een oproep voor een editorial door Kirameki Magazine.

Mijn dochter Alexandra heeft heel veel kleding en accessoires in Gothic en Lolita stijl en kon daarom de styling verzorgen en zou tweede model zijn. Bij deze shoot kwam veel voorbereiding en denkwerk aan te pas. Hoe gaan we de set inrichten? Wat hebben we nodig? Hoeveel mag het gaan kosten?

Poeka de Wit en Alexandra Belzon zijn als modellen gekozen. Visagie werd door Wendy Woudstra verzorgd.

Uiteindelijk hebben we 6 verschillende looks uitgewerkt. De set in de tussentijd ook aangepast en uiteindelijk 2 serie foto’s ingestuurd voor 2 editorials. Op dezelfde dag kregen wij te horen dat beide sets voor publicatie goedgekeurd waren!!!!

Gothic en Lolita editie Kirameki Magazine

Cover Kirameki Magazine met naamsvermelding op de cover! Zo trots op onze team! 2 editorials in dezelfde editie opgenomen en ook nog de naam van Carine Belzon op de cover van het magazine. Mooier kun je het niet krijgen…

Gothic en Lolita fotoshoot - Blog - Carine Belzon | Fotograaf Friesland
Gothic en Lolita fotoshoot - Blog - Carine Belzon | Fotograaf Friesland

Ingezonden en gepubliceerde foto’s Gothic & Lolita shoot:

Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share