06 249 17 277

Fotograferen, dat is iets voor mij

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Fotograferen, dat is iets voor mij!

Hallo, ik zal mij even voorstellen met het standaard praatje: mijn naam is Sigrid Hartmann. Ik ben geboren op 26 februari 1998. Mijn hobby’s zijn: fotograferen, long boarden (komt er nu niet zoveel van i.v.m. winter) en gamen. Vroeger was ik een echt paardenmeisje. Ik reed pas paard vanaf mijn 11e. Toen begon ook de interesse voor fotografie te komen. Voor mijn 13e verjaardag kreeg ik mijn eerste camera. Elke keer als ik naar mijn verzorgpony ging nam ik hem mee. Ik maakte vele foto’s en video’s van mijn verzorgpony.

Fotograferen, van hobby tot opleiding

Na verloop van tijd ging ik steeds meer bezig met fotografie. Het was tegen de helft van het vierde jaar (van de middelbare school) toen we moesten gaan kiezen wat voor opleidingen we na de middelbare wilden gaan doen. Mijn voorkeuren waren fotografie en dierenverzorging. Uiteindelijk ben ik voor fotografie gegaan. In die tussen tijd heb ik ook een nieuwe camera gekregen. Een echte spiegelreflex camera. Ik ging nog meer fotograferen dan ik al deed en las me in over dingen zoals sluitertijden, diafragma en de ISO-waarden. Daardoor werden mijn foto’s al een stuk beter. Toen ik in 2014 begon aan de opleiding Fotografie aan de Friese Poort in Drachten, wist ik al een aantal dingen die er werden uitgelegd. Ik vond het toen al geweldig!   Ondertussen zit ik al over de helft van het tweede jaar en moet ik dus gaan stage lopen. Ik heb op internet rond gekeken naar fotografen die bij mij in de buurt zaten en waarvan de foto’s mij aanspreken. Toen kwam ik uit bij Carine. Dit is nog maar het begin, maar ik weet zeker dat ik hier een hele hoop ga leren!

Sigrid Hartmann, stagiaire

Fotograferen - blog - Carine Belzon Fotografie
Fotograferen - blog - Carine Belzon Fotografie
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share