06 249 17 277

Modelportfolio shootdag

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Modelportfolio en poseren

Heb je de ambitie om model te worden en de wereld te veroveren? Dan hoef ik je niet te vertellen dat voor een goede start, je een goede portfolio nodig zult hebben. Maar mooi zijn is vaak niet genoeg om er mooi op de foto uit te zien. Om het beste van jouzelf te laten zien zul je ook de basis regels van poseren moeten kennen. Maak gebruik van de modelportfolio en poseren shoot dagen om deze basis te leren en tegelijk jouw portfolio naar een hoger plan te tillen met kwalitatieve foto’s.

Hoe gaat een modelportfolio shoot dag in zijn werk?

In het eerste gedeelte, krijg je algemene informatie over poseren. Wat laat een camera zien? En waarom sommige poses werken en anderen niet? Wat doe je met je handen, benen, schouders, kin, ogen en lippen? En hoe gebruik je jouw lichaam om het beste van jezelf te laten zien?

Daarna gaan wij in de studio aan het werk om mooie foto’s voor jouw modelportfolio te schieten. Je gaat de geleerde theorie in praktijk brengen waarbij je verder begeleid wordt en gaandeweg meer tips en trucs over poseren gaat leren. Doordat er met een kleine groep gewerkt wordt zul je ook goed bij de anderen kunnen zien hoe goed poseren een groot verschil kan maken.

Tijdens deze shoot kun je meerdere outfits aan, en worden zowel portretfoto’s als half body en full body foto’s gemaakt.

Na ongeveer 1 week krijg je een link toegestuurd naar een online galerie. Uit deze galerie kun je 3 foto’s kiezen om te laten bewerken. De bewerkte foto’s krijg je ongeveer 3 weken daarna met Wetransfer opgestuurd.

De modelportfolio en poseren shootdag wordt gehouden bij minimaal 3 aanmeldingen. Er zijn slechts 8 plekken op deze dag en vol is vol, dus meld je snel aan!

Ook is er de mogelijkheid om voor de shootdag een visagiste in te huren. De kosten hiervoor bedragen € 25,00. De visagie sessie begint een half uur voor de fotosessie (basis visagie met bijvoorbeeld smokey eyes).

Geen activiteiten in de planning

Modelportfolio shootdag - Carine Belzon | Fotograaf Drachten, Friesland, Utrecht
Modelportfolio shootdag - Carine Belzon | Fotograaf Drachten, Friesland, Utrecht
Modelportfolio shootdag - Carine Belzon | Fotograaf Drachten, Friesland, Utrecht

Vraag over de modelportfolio shootdag? Stuur een bericht:

reCAPTCHA is required.
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share