06 249 17 277

Modelfotografie


Modelfotografie / Poseren

Een foto wordt gemaakt voor de lens en niet door de camera. Heel vaak is de regie belangrijker dan het fotograferen zelf.

Deze workshop modelfotografie is gericht op correct leren omgaan met modellen en hoe je ze goed laat poseren zodat je eigen foto’s en composities sterker worden.

Hoe bestuur je een model? Welke poses werken en welke niet? En waarom? Wij werken met een professioneel model en je leert in de praktijk en gaandeweg hoe je haar (en andere modellen) goede poses kan laten aannemen.

Dit is geen workshop die op het technisch gedeelte van studiofotografie ingaat of belichting uitlegt. Heb jij meer behoefte aan deze informatie kun je de beter de workshop studiofotografie (in de maak…) gaan volgen.

Groepsworkshop

De workshop begint om 10.30 uur en duurt tot circa 16.00 uur en wordt in Drachten of Utrecht gegeven. De kosten bedragen € 125,00 p.p., dit is inclusief koffie of thee, fris, lunch en een syllabus. Omdat ieder fotograaf genoeg tijd moet krijgen om alle tips en trucs van modelfotografie te leren en ervaren, kunnen zich per workshop maximaal 6 fotografen aanmelden. Naast het groepsworkshop is er ook de mogelijkheid om doordeweeks een privé workshop te boeken. De kosten hiervoor bedragen € 250,00.

Na het praktisch gedeelte worden de genomen foto’s besproken en waar nodig uitleg gegeven over mogelijke verbeterpunten.

  • Alle vermelde prijzen zijn voor particulieren en inclusief 21% BTW.

Benodigdheden voor de workshop modelfotografie

Een spiegelreflexcamera, extra batterijen en geheugenkaart(en).

Workshop modelfotografie - Carine Belzon | Fotograaf
Workshop modelfotografie - Carine Belzon | Fotograaf

Inschrijfformulier workshop modelfotografie

reCAPTCHA is required.
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share