06 249 17 277

Zakelijk portret minis

Fotograaf gespecialiseerd in beauty, glamour en portretfotografie in Friesland

Zakelijk portret minis

Ook toe aan een nieuwe representatieve foto voor je website, Facebook, Twitter of Linkedin account? En heb je geen behoefte aan  een lange (en veel duurdere) fotosessie en een album vol foto’s van een enkele fotoshoot wanneer het toch aanbevolen wordt om op alle zakelijke profielen dezelfde foto te gebruiken?

Dan is een van onze zakelijk portret minisessies een uitkomst!

De zakelijk portret minisessies duren ongeveer 30 minuten. Er worden tijdens de sessie tussen de 20 en 30 foto’s genomen die enkele dagen na de fotoshoot online worden gezet zodat je daar de mooiste uit kunt kiezen. Mocht je meer foto’s uit de sessie willen bestellen, is dit natuurlijk altijd mogelijk.

De kosten voor de minisessies bedragen € 47,50 per persoon. Dit is inclusief de fotosessie zelf en 1 bewerkte foto die als hoge en lage resolutie digitaal aangeleverd wordt.

Ook voor de zakelijke portret minisessies is er de mogelijkheid om een visagiste in te huren. De kosten hiervoor bedragen € 35,00 per persoon (basis visagie).

De sessies worden enkele keren per jaar in Drachten en Utrecht gehouden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer snel wanneer de datums bekend zijn.

Zakelijk portret op locatie

Het is ook mogelijk om zakelijk portret minisessies op locatie te houden. Wij komen graag naar je bedrijf toe bij aanmelding van 6 of meer deelnemers. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Alles vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

 

Geen activiteiten in de planning

Zakelijk portret minisessies - Carine Belzon | Fotograaf Friesland
Zakelijk portret minisessies - Carine Belzon | Fotograaf Friesland

Vraag over de zakelijk portret minis? Stuur een bericht:

reCAPTCHA is required.
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share