06 249 17 277

Minisessies


Minisessies

Enkele keren per jaar organiseer ik minisessies in de studio in Drachten, in Utrecht of op een buitenlocatie.

Heb jij geen behoefte aan een album vol foto’s van een fotosessie? Wil je juist vaker een moment van je leven laten vastleggen en daar een mooie herinnering aan overhouden? Een professionele fotoshoot meemaken voor een heel aantrekkelijke prijs? Dan is zo een minisessie ideaal.

Een mini portretsessie duurt ongeveer 30 minuten en kost € 37,50. Er worden tussen de 20 en 30 foto’s genomen die enkele dagen na de fotoshoot online worden gezet zodat je daar de 2 mooiste uit kunt kiezen. Beide foto’s krijg je bewerkt en als hoge resolutie bestand digitaal aangeleverd. Mocht je meer foto’s uit de sessie willen bestellen, is dit natuurlijk altijd mogelijk.

Ook is er de mogelijkheid om voor de minisessie een visagiste in te huren. De kosten hiervoor bedragen € 25,00. De visagie sessie begint een half uur voor de fotosessie (basis visagie met bijvoorbeeld smokey eyes).

Reserveer direct je plek voor een van de minisessies

Geen activiteiten in de planning

Minisessies - Carine Belzon | Fotograaf Friesland
Minisessies - Carine Belzon | Fotograaf Drachten, Friesland

Vraag over de minisessies? Stuur een bericht:

reCAPTCHA is required.
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share