06 249 17 277

Lammetjes shoot


Lammetjes shoot

Denk je aan lente, dan kom je al snel uit bij lammetjes. Daarom organiseer ik al enkele jaren lammetjes shoots op de boerderij.

Stel je voor… Je gaat in de hooiberg zitten, neemt een pasgeboren lammetje op schoot en je mag hem de fles geven. Wat een geweldige ervaring! En je hebt de mogelijkheid om dit moment voor altijd vast te leggen met een prachtige foto. Met een beetje geluk, zul je ook de geboorte van enkele lammetjes mee mogen maken. Op de locatie zijn vaak ook kalfjes aanwezig en vast ook weer kittens! Ook lopen de koeien in het land en mag er gebruik gemaakt worden van alle aanwezige trekkers om mooie landelijk plaatjes te schieten.

De mini-sessies duren ongeveer 30 minuten en de kosten bedragen 37.50 euro per persoon. Dit is inclusief 2 bewerkte foto’s in hoge en lage resolutie. Ook is er de mogelijkheid om voor € 25,00 p.p. een visagiste in te huren. Het aantal sessies is beperkt, dus reserveer snel je plek!

Kleine tip: Kom ongeveer 10 minuten voor de tijd waarop je ingepland staat zodat je ook kunt rondkijken en zien waar en met welke dieren je fotografeert wilt worden.

Impressies van een eerdere lammetjes shoot

Lammetjes shoot - Carine Belzon | Fotograaf Friesland

Reserveer direct je plek!

Geen activiteiten in de planning

Vraag over de special lammetjes fotoshoot? Stuur een bericht:

reCAPTCHA is required.
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share