06 249 17 277

Specials

Fotograaf gespecialiseerd in fine-art en portretfotografie in Friesland

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Specials

Specials is een andere woord voor bijzondere fotosessies en aanbiedingen. Hieronder kun je minisessies verstaan, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, sweet sixteen fotoshoots of shootdagen.

 

Minisessies - Carine Belzon | Fotograaf Friesland

Minisessies

Geen behoefte aan een album vol van een enkele fotosessie? Juist vaker een moment van je leven laten vastleggen en daar een mooie herinnering aan overhouden? Snel professionele portretten van je kinderen laten maken? Boek dan een van de minisessies!

Zakelijk portret minis - Carine Belzon | Fotograaf Friesland

Zakelijk portret

Toe aan een nieuwe foto voor je website, Facebook, Twitter of Linkedin account? Geen behoefte aan een lange fotosessie en een album vol foto’s van dezelfde fotoshoot en dan voor alle zakelijke profielen dezelfde foto gaan gebruiken? Boek dan een zakelijk portret minisessie!

Lammetjes shoot - Carine Belzon | Fotograaf Friesland

Lammetjes shoot

Stel je voor… Je gaat in de hooiberg zitten, neemt een pasgeboren lammetje op schoot en je mag hem de fles geven. Wat een geweldige ervaring! En je hebt de mogelijkheid om dit moment voor altijd vast te leggen met een prachtige foto tijdens een van de lammetjes shoots.

Kinderfeest fotoshoot - Carine Belzon | Fotograaf Friesland

Kinderfeest fotoshoot

Wil jij je verjaardagsfeest op een leuke manier vieren, en daar nog een leuk aandenken aan over houden? Geef dan een kinderfeest met een fotoshoot. Met je vriendjes en vriendinnetjes, model voor 1 dag, met of zonder visagie maar altijd prachtige foto’s als herinnering!

Portfolio shootdag - Carine Belzon | Fotograaf Friesland

Modelportfolio shootdag

Heb je de ambitie om model te worden en de wereld te veroveren? Dan hoef ik je niet te vertellen dat voor een goede start, je een goede portfolio nodig zult hebben. Gebruik de modelportfolio shootdagen om jouw portfolio naar een hoger plan te tillen met kwalitatieve en professionele foto’s

Hond (en baas) minisessies - Carine Belzon | Fotograaf Friesland

Honden minisessies

Laat je hond professioneel fotograferen en geniet jarenlang van de herinnering met een mooi portret van jouw trouwe viervoeter alleen of van jullie samen.  Close-up, full-body of volledig bewerkte fine-art portretten behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Klik op een van de Specials en schrijf je direct in!

 

 

Vragen over de specials? Stuur een bericht:

reCAPTCHA is required.
Carine Belzon

Carine Belzon

Fotograaf


Woonachtig in Friesland en gespecialiseerd in portretfotografie: kinderportretten, beauty en glamour fotografie, boudoir, make-over fotosessies en fine-art portretten. Mijn studio aan huis is gevestigd in Drachten. Ik kom regelmatig in Utrecht en ben ook te boeken voor een fotoshoot op maat in deze regio.

X
Share
Pin
Tweet
Share